Betalningsanmärkning


Idag betyder inte nödvändigtvis det faktum att man har en betalningsanmärkning eller ett fåtal av dem att man inte kan få ett lån. Istället går det faktiskt att få åna med betalningsanmärkning idag, förutsatt att skulden hos Kronofogden är betald och inte ligger kvar där, samt att betalningsanmärkningen inte är allt för färsk (mer än 6 månader gammal i de flesta fall), för då brukar det bli stopp.

 

Dock är det inte hos alla långivare som man kan göra detta, de traditionella bankerna beviljar t.ex. inte alls lån till dem med betalningsanmärkningar, men det finns vissa lånegivare som kan anses vara lite mindre strikta och därför kan tänka sig att gå med på att bevilja lån till dem med betalningsanmärkningar. Framför allt gäller detta vissa långivare som beviljas smslån, förmodligen för att smslånen ändå brukar vara små, men det finns även vissa långivare där man kan låna även lite större summor.

 

För att du ska lyckas hitta dessa långivare kan vi tipsa dig om följande hjälpmedel:

Sökmotorer

Dessa kan ju som de flesta vet hjälpa dig hitta allt möjligt online, och lån som man kan ta trots att man har en betalningsanmärkning är inget undantag. De flesta långivare som kan tänka sig att bevilja dig som har detta ett lån skriver nämligen detta i klartext på något vis på sin hemsida. Dessa rader kan sökmotorerna sedan plocka upp, och därför kan de lista de flesta sajter där sådan information finns åt dig.

Låneguider på nätet

Dessa är också ett smidigt sätt att hitta flera olika långivare som kan vara aktuella på, på ett och samma ställe, om man föredrar att inte leta runt i sökmotorer själv. Det finns nämligen en hel del låneguider där just den information du behöver samlats ihop på ett och samma ställe färdigt åt dig. Sökmotorerna hjälper dig att hitta även dessa, men tänk på att alla låneguider inte nödvändigtvis listar alla möjliga långivare, så det kan vara vettigt att titta i flera av dem för en så fullständig bild av dina alternativ som möjligt.